Bunzlau Castle online kopen

Veel mensen gebruiken servies om er mee te eten en te drinken, maar je kunt het ook sparen. Goede voorbeelden hiervan zijn Riverdale en Blond Amsterdam, maar de laatste tijd is ook een ander merk sterk in opkomst: Bunzlau Castle.


Wat een vreemde naam zul je misschien denken, maar dat komt omdat dit aardewerk uit Polen komt. Het is van zeer goede kwaliteit en de afwerking ervan is prachtig, wat ieder stukje aardewerk tot een waar kunstwerk maakt. Vandaar ook dat veel mensen het zonde vinden om het servies te gebruiken en het daarom in de kast of in de vitrine zetten om te kunnen bewonderen en te laten zien.


Bunzlau neemt erg aan populariteit toe en vooral online zie je steeds meer webshops waar je dit aardewerk kunt kopen. Een goed voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld Bol.com, maar er zijn ook andere webshops die zich op dit servies richten. Zo zijn er zelfs steeds meer webshops die zich alleen maar richten op de verkoop van dit Poolse aardewerk, omdat daar een gerichte klantengroep voor is.


Online kun je het Bunzlau Castle servies dus heel gemakkelijk bij elkaar verzamelen en in sommige gevallen is het servies zelfs in abonnementsvorm te bestellen. Je krijgt dan iedere maand automatisch een item toegestuurd en breidt zo langzaam maar gestaag je gehele collectie uit.